Postkort fra hele verden via Skejby

LaserTryk.dk i Skejby tilbyder danskere på ferie i udlandet at sende deres digitale feriefotos til firmaet, som så trykker billederne som postkort frankeret med frimærker.

De to indehavere af trykkervirksomheden LaserTryk.dk i Skejby har fået en idé, som gør, at man fra en hvilken som helst pc i hele verden kan være sikker på, at familie og venner i Danmark dagen efter har et postkort med egne feriefotos og personlige hilsner.

Prisen er blot fire kr. pr. postkort plus porto.

»Hvorfor ærgre sig over langsommelige postvæsner, når man billigt kan få sendt sine egne flotte feriefotos lynhurtigt som postkort til venner og familie i Danmark,« spørger den 30-årige direktør Anders Grønborg, der sammen med kollegaen og medejeren af trykkervirksomheden LaserTryk.dk, Esben Mols Kabell (30), har fået ideen til den moderne måde at sende personlige postkort på.

Selv om metoden er enkel, er der ingen andre herhjemme, som har noget tilsvarende at tilbyde. Op til jul er der firmaer, som trykker julepostkort med kundernes egne fotos, men her er der som regel en vis leveringstid.

»Vi fik ideen, fordi vi trykker mange postkort for firmaer, og har som lidt af en gimmick lavet firmaet og hjemmesiden MitTrykkeri.dk, hvor man skal klikke sig ind for at sende feriefotos, der hos os bliver til postkort. Vi skal helst trykke 500 postkort om dagen, for at det kan svare sig at trykke kortene i vores lasermaskine. Vi har været ude med tilbuddet i en uges tid, men problemet er jo at blive markedsført,« siger Anders Grønborg.

Firmalogo på postkort

Her er de to initiativtagere dog i fuld gang med at kontakt danske rejsearrangører, for kan man få lov til at henvise til MitTrykkeri.dk på hjemmesider, i rejsekataloger eller når kunderne får deres rejsebeviser, er man nået lagt. Som mod-ydelse får rejsebureauet sit logo med på postkort.

Fotos taget med digitale kameraer skal sendes via internettet til enten rejsebureauet eller direkte til firmaet i Skejby.

Hver dag kl. 16 går folkene hos MitTrykkeri.dk ind og downloader fotos og postkorttekster, som i øvrigt kan være temmelig lange, alt efter hvilken skrift man vælger.

»Fordelen er bl.a., at man kan sende den samme tekst til flere venner blot ved at ændre på postadresserne. Man slipper for at håndskrive mange postkort, skriften kan altid læses, og så er postkortene hurtigt fremme hos modtagerne i Danmark.

Til at begynde med frankerer vi postkortene manuelt med frimærker, men ved flere end 300 postkort pr. sending slipper vi for det og skal blot trykke PP (porto betalt) på kortene. Så afregner vi af med postvæsnet på anden måde,« siger Anders Grønborg.

Firmaet LaserTryk A/S blev stiftet for 10 år siden. Der er 41 beskæftigede, som tager sig af både lasertryk og tryk i offset.

kras@jp.dk

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Mest læste Finans

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.