Verdens dyreste parkeringsplads

HVER GANG jeg går tur på StoreTorv, det er mindst tre-fire gange om ugen, konstatere jeg, at der mindst er parkeret 5-10 biler på pladsen; dette er efter min mening ikke tilladt, i hvert fald ikke efter kl. 11,00

.

Nu hører jeg også til den svagtseende gruppe af befolkningen, så jeg kan jo have set forkert på skiltene.

Det er mest privatbiler, som parkere hele dagen til trods for, at der er en parkeringsplads på Bispetorvet og endnu mere plads ved havnen.

Det er måske mest, fordi de fleste skal ind på apoteket, så gider de ikke gå det lille stykke vej, eller måske er det bankerne, der trækker.

Specielt er det galt nu, da der er ofret mange penge på det nye springvand, man kan næsten ikke komme i nærheden af det, på grund af parkerede biler.

Cyklisterne skal også have en over næsen, de kører helt efter deres egne færdselsregler. De kører ganske uforsvarligt på torvet, jeg er lige ved at blive kørt ned flere gange, men det gør de jo også i gågaden og i fodgængerovergange, ja, sågar kører de jo ofte på fortove og i venstre side af vejen. Jo, der bliver nok at gøre for politiet, nu da det selv må prioritere arbejdet.

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen