Leder: Uprofessionelt

GENNEM FLERE år har Århus og Atletion været base for Dansk Håndbold Forbunds ungdomslandshold. Seks landshold har haft træningssamlinger her, men nu er det slut, idet DHF har opsagt samarbejdet med Atletion og Århus Elite, der det seneste halvandet år har stået for driften af idrætskomplekset.

Begrundelsen for opsigelsen af det årelange samarbejde er, at spillerne, holdlederne og trænerne har haft en række dårlige oplevelser lige fra ikke at kunne få mad til at der ikke var nogen hal at træne i.

Herrelandsholdtræner Ulrik Wilbek har i sin egenskab af leder for udviklingslandsholdet oplevet problemerne på nærmeste hold. Han er klar og kontant i sin kritik, idet han mener, at Atletion og Århus Elite ikke har levet op til forpligtelserne.

»Der har ikke været styr på tingene, og det er bare ikke godt nok,« lyder afskedssalutten, som ikke sagligt imødegås fra århusianske hold.

Det er beskæmmende og flovt for byen, at Århus Elite driver Atletion så uprofessionelt. Og dette eksempel på uprofessionalisme er desværre ikke det eneste.

Århus Elites kommercielle direktør, Henrik Jacobsen, er træt af, at DHF ikke har gjort ham opmærksom på problemerne tidligere, og giver så forbundet denne afskedshilsen: »Det har virket, som om de var trætte af, at de ikke længere havde patent på hallerne.«

Den åbenlyst totale mangel på kundepleje må undre i en organisation, hvori ordet elite indgår i navnet. At pådutte kunden træthed over, at man ikke selv lever op til forpligtelserne, forekommer ikke blot uprofessionelt, men helt ude i hampen.

Hvis ellers aftalerne mellem DHF og Århus Elite er blot nogenlunde normale, må man gætte på, at de indebærer, at DHF har "patent" på lige præcis de tjenesteydelser, såsom mad, og den halkapacitet, som forbundet har aftalt og betaler for. Hverken mere eller mindre.

DHF flytter nu træningssamlingerne for ungdomslandsholdene til Viborg, hvor man både er lovet halplads, og hvor der bygges en hotelgren i hovedbygningen ved Viborg Stadionhal. Hvorvidt landstræneren, der jo også har næse for det politiske spil, bl.a. som byrådsmedlem i Viborg, har haft en finger med i det spil, skal være usagt.

Men man kan knapt fortænke ham i det, hvis han har, for om nogen, så er han professionel.

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Mest læste Finans

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.