Intentioner gør det ikke

UNDER overskriften "Skolen for fremtiden" roser Jørgen Skov (SF) forslaget til "Alle tiders Folkeskole", men retter så igen skytset mod budgetforliget.

Som politiker er det fint at have gode intentioner, men hvad hjælper det, når ens eget partis realpolitik ikke kan følge med, ja endog modarbejder intentionerne.

18/9 fremsatte Socialdemokratiets og SF's byrådsgrupper et oplæg til besparelsesforslag - et forslag, som var ultimativt og dermed ikke kunne diskuteres.

Af forslaget fremgik det, at der i perioden 2004-2007 skulle spares 120.673.000 kr. alene på skolernes decentraliserede ramme til undervisning og 22.838.000 kr. på SFO.

Senere på natten kom de samme to partier så med yderligere spareforslag inden for skoleområdet med beløb på 26.428.000 kr., hvoraf de 10.176.000 kr. skulle findes på SFO-området.

Dette, Jørgen Skov, er SF's realpolitik og på budgetnatten stod Dansk Folkeparti alene om at kæmpe for at få tilbageført adskillige millioner kr. som modvægt til de besparelser, der efter forslagene ville ramme den direkte undervisning i folkeskolerne.

Jørgen Skov må derfor erkende, at SF hverken støtter børnene, de unge, forældrene eller de ansatte, men blot er klynkeri fra en politiker, hvis besparelsesforslag blev adopteret af budgetforligspartierne med deraf følgende væsentlige forbedringer foranlediget af Dansk Folkeparti.

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen