Frokost i det grønne

Forud for Smagens Dag den 9. november i Centralværkstedet bød ni af byens bedste kokke torsdag på frokost og pressemøde i Dyrehaven.

For at sikre presse- og fjernsynsfotografer nogle maleriske omgivelser og dermed gode motiver holdt arrangørerne af Smagens Dag søndag den 9. november i Centralværkstedet i går et pressemøde i Dyrehaven med frokost i det grønne.

Vejret legede med - halvkoldt, men med klart vejr og solskin. På stabler af fældet opskåret træ havde ni af byens bedste kokke og flere leverandører af råvarer anrettet mad og råvarer, som tog sig vældig godt ud.

Stort presseopbud

Samtlige skrevne og elektroniske medier i Århus var til stede og fik flotte billeder i apparaterne. Der blev drukket champagne, talt med kokke og råvareleverandører, og pressemødet sluttede med smagsprøver på, hvad der venter de formentlig langt over 1000 mennesker, som kommer til Smagens Dag.

Et selskab af pensionister på rundvisning i Dyrehaven måtte gnide sig en ekstra gang i øjnene og spørge sig for, før de forstod, hvorfor der var rettet an til frokost med så mange kokke ude i Guds fri natur.

Smag på alt det bedste

Smagens Dag i Centralværkstedet den 9. november fra kl. 13 til kl. 18 byder på det største opbud af madekspertice nogensinde, for hvornår har man på samme tid og sted kunnet nyde mad tilberedt af ni af byens bedste kokke og smage på gode råvarer fra en bager, en ostehandler, en fiskehandler, en kaffegrossist og på grøntsager fra Samsø?

Smagens Dag er en non-profit begivenhed, hvor kokkenes ni retter/smagsprøver á 20 kr. er tilpasset hinanden, så de kan kombineres til en menu. Drikkevarer - øl, vin kaffe, vand o.s.v. sælges også til kostpris. Entréen til Centralværkstedet bliver på 25 kr. og inkluderer et glas vin.

Der kan ikke bestilles billetter eller foretages pladsreservationer i forvejen.

Kokkene, deres restauranter, restauratørerne og udvalgte leverandører af råvarer er i interessefællesskabet Gourmet Østjylland for anden gang gået sammen om en Smagens Dag i Århus for at gøre reklame for god mad og for at få flere til at tage i byen for at spise.

kras@jp.dk

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen