Flugtbilist tilstår druk før trafikdrab

Sagen om drabet på en 21-årig kvinde på Paludan-Müllers Vej i Århus ender nu som en tilståelsessag. Beviserne tårner sig op om 34-årig mand.

Efterhånden er der ikke meget tilbage af den oprindelige forklaring, som en 34-årig mand gav om sin færden forud for et uagtsomt trafikdrab på en 21-årig kvinde på Paludan-Müllers Vej i Århus den 27. september. Først havde han ikke drukket, men den forklaring ændrede han under et grundlovsforhør for fire uger siden til, at han havde drukket to-tre genstande.

Nu trækker han også den forklaring tilbage, idet vidner, som han var sammen med på et værtshus umiddelbart før trafikdrabet, har fortalt til politiet, at den 34-årige havde drukket omkring otte genstande. Ved grundlovsforhøret forklarede manden, at han havde ramt fortovet umiddelbart før, han påkørte den 21-årige kvinde, men nu peger de tekniske undersøgelser og afhøringer på, at han var oppe at køre på fortovet 60-80 meter før, han ramte kvinden og på den måde har kørt groft uforsvarligt.

Dermed synes beviserne for, at der er tale om uagtsomt manddrab under skærpende omstændigheder, at være til stede, og set i det lys vil det formentlig virke stik imod hensigten at sidde foran en domsmandsret og bedyre, at der ikke var tale om hensynsløs kørsel med for meget spiritus i blodet.

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen