Drømmen om den perfekte bolig stortrives

Drømmen om den perfekte bolig er stadig aktuel for mange boligejere. Det viste det store fremmøde ved åbningen af boligmessen Gør din bolig bedre i Scandinavian Congress Center i Århus. I alt 80 udstillere viser alverdens tilbehør til boligen frem hele weekenden.

Her er det muligt at se på parketgulve, badeværelser, Horsens Kommune, lejligheder i Spanien, støvsugere og stråtag blandt meget andet.

Import af granit

En af debutanterne på udstillingen er det indiske ægtepar Sivanandam, som i de sidste tre år har importeret granit fra Indien.

»Det har været rigtig godt på den første dag. Vi har allerede haft kontakt med fire kunder, som er interesseret i at købe vores helt nye granitvaske , som kommer på markedet om et halvt års tid,« siger Rajinu Sivanandam, som forklarer, at Indien faktisk sidder på 80 pct. af verdens granithandel.

Ægteparret begyndte i det små med kun at importere fliser, men det er gået så godt, at de nu også sælger de nye integrerede granithåndvaske, som både fås til en og to vaske til omkring 10.000 - 20.000 kr., samt granitfigurer fra Indien.

»Vi har et lidt bedre udvalg end andre, der ikke importerer direkte fra Indien, og det kan kunderne lide. Vi regner også med i løbet af et par år, at åbne en butik i Århus. Lige nu ligger vores forretning i Grindsted, men vores kunder kommer som regel fra storbyerne, så vi skal lidt tættere på kunderne,« forklarer Rajinu Sivanandam.

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen