Politiet leder stadig efter 17-årig dreng

Politiet i Grenå leder stadig efter den 17-årige Morten Lundsgaard Kristensen, der har været forsvundet i næsten tre uger. Drengen var ude for et groft overfald i oktober sidste år, men politiet kæder ikke umiddelbart de to sager sammen.

Østjyllands Politi leder stadig efter den 17-årige Morten Lundsgaard Kristensen fra Trustrup på Djursland, der har været forsvundet i næsten tre uger. Han forsvandt efter en fest i Grenå natten til den 8. februar, og signalet til hans mobiltelefon gik tabt efter den 13. februar, da telefonen var koblet på nettet i området omkring Kolt og Hasselager sydvest for Århus.

Morten Lundgaard Kristensen var i oktober sidste år udsat for voldeligt overfald i toget mellem Trustrup og Grenå

Der var så groft, at den århusianske gerningsmand blev idømt fængsel, men hos Østjyllands Politi i Grenå ser man dog ingen sammenhæng mellem overfaldet og Morten Lundgaard Kristensens forsvinden.

»Overfaldet stammer helt tilbage fra oktober sidste år, og intet tyder på, at de to ting kan kædes sammen,« fastslår politiassistent ved Østjyllands Politi i Grenå, Ib Larsen.

»Vi betragter stadig denne sag som en almindelig eftersøgning, men vi har naturligvis overfaldet i baghovedet i forbindelse med eftersøgningen. Hvis der er en sammenhæng mellem de to episoder, skal vi jo i gang med efterforskningen af en langt mere alvorlig sag.«

Morten Lundgaard Kristensen, der selv er et kendt ansigt hos det lokale politi, skulle være flyttet til Sjælland den 8. februar for at begynde et nyt liv, da han havde rodet sig ud i forskellige former for kriminalitet i Østjylland.

kasper.schutt@jp.dk

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen