• For abonnenter

Ulovligt ølsalg er cafeers ansvar

Det hører til sjældenhederne, at politiet modtager en anmeldelse af, at unge under 18 år har købt og indtaget alkohol på en café eller værtshus. Sker det, så rammer anmeldelsen først og fremmest restauratøren.

Restauratøren bærer hovedansvaret for, at der ikke bliver serveret alkohol til unge under 18 år. Derfor får restauratøren også det største smæk, hvis det sker.

»Hvis vi har en sag med et ungt menneske på 17 år, der indtager alkohol på et værtshus, så vanker der en mindre bøde til den unge, en bøde til tjeneren og en stor bøde til restauratøren, der

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Mest læste Finans

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.