Vikarordning fylder ledelseshullet i Aarhus 2017

To vikarer skal de næste fire måneder gøre det ud for stillingen som programdirektør, som Gitte Just forlod for fem dage siden i Aarhus 2017.

Artiklens øverste billede
Programchef i 2017-fonden Gitte Just (th) har opsagt sin stilling. Den udfyldes de næste fire måneder af Carsten Holst og Ole Wolf. Her ses Gitte Just sammen med Rebecca Matthews (tv).

Da programdirektør Gitte Just sagde sin stilling i Aarhus 2017 op, stod Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017 pludselig og manglede en leder.

Det er der nu midlertidigt rådet bod på.

Carsten Holst og Ole Wolf tiltræder Gitte Justs tidligere stilling fredag den 12. september og fire måneder frem, indtil der bliver ansat en ny programdirektør. Det skriver Aarhus 2017 i en pressemeddelelse.

Carsten Holst har siden 2011 været leder af Filmby Aarhus og Den Vestdanske Filmpulje. Han arbejdede tidligere i en årrække som filmproducer for Zentropa og Globus ApS, mens Ole Wolf tidligere har været ansat som fuldmægtig i både København og Århus Amt. Siden 2004 har han været planlægningsmedarbejder i Kulturafdelingen i Horsens Kommune.

Carsten Holst får ansvaret for at føre programmets kunstneriske linje videre, mens Ole Wolf skal fokusere på programafdelingens administrative områder.

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen