Ministerbesøg i ligestillings-Aarhus

Aarhus Kommune er et forbillede for andre kommuner mener ligestillingsministeren.

Artiklens øverste billede
Manu Sareen (R) skal mandag mødes med borgmester Jacob Bundsgaard (S) og formand for Ligestillingsudvalget Lotte Cederskjold (S). Foto: Cathrine Ertmann

Ligestillingsminister Manu Sareen (R) kommer i dag til Aarhus for at høre om Aarhus Kommunes strategi for fremme af ligestilling og mangfoldighed.

Besøget er en udløber af at kommunen sidste år opnåede en topplacering i evalueringen af ”Charter for flere kvinder i ledelse” sidste år.”

”Jeg glæder mig til at høre om de gode erfaringer og lade mig inspirere,” siger Manu Sareen, der selv har taget initiativ til besøget.

Lige muligheder

Borgmester Jacob Bundsgaard (S) ser frem til at fortælle om erfaringerne fra Aarhus og betoner samtidig vigtigheden af en kontinuerlig indsats:

”I Aarhus skal alle borgere have lige muligheder - uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap eller seksuel orientering. Jeg er sikker på, at erfaringerne fra Aarhus kan bidrage til arbejdet på landsplan.”

Lotte Cederskjold (S) er som formand for Aarhus Kommunes Ligestillingsudvalg ikke i tvivl om det budskab, hun vil viderebringe til ministeren:

”I Ligestillingsudvalget ønsker vi at fokusere på styrkerne i forskellighed. Det er positivt – ikke et problem,” siger Lotte Cederskjold.

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen