Tre indbrud i dyrehandel på en måned

Medicin, foder og røntgenapparater til en værdi af mange tusinde kroner er blevet stjålet.

Det er bestemt ikke sjovt at være indehaver af dyrehandlen på Navervej i Hinnerup for tiden.

Inden for den seneste måned er forretningen i byen nordvest for Aarhus blevet udsat for tre indbrud, hvor der blevet stjålet for et betragteligt beløb.

Seneste tilfælde fandt sted i tidsrummet mellem lørdag kl. 22.00 og søndag kl. 10.15, hvor det blev opdaget, at en stor mængde medicin, hundefoder, midler mod lopper og orme og røntgenudstyr var stjålet fra dyrehandlen.

Mange tusinde kroner

"Det er bestemt ikke noget særsyn, at der bliver stjålet eksempelvis foder eller medicin fra dyreforretninger. Det har en anseelig værdi, og tyverierne i denne dyrehandel løber da også op i mange tusinde kroner," siger politikommissær Mogens Brøndum fra Østjyllands Politi uden at ville gå i detaljer med den eksakte værdi.

Tyvene kom ind i dyrehandlen via forretningens baglokale og forlod igen stedet, uden nogen umiddelbart har bemærket dem.

Politiet anmoder nu om henvendelser fra borgere, der skulle have oplysninger om indbruddene, ligesom det gerne vil høre fra folk, der bliver tilbudt at købe medicin eller dyrefoder sort.

Tiltænkt videresalg

"Med så store mængder kan jeg ikke forestille mig andet, end at tyvekosterne er tiltænkt videresalg," siger Mogens Brøndum.

Det er medikamenter som Metacam, Flagyl, Ronaxan, Panacur, Advocate, Stronghold, Brontal, Brontalcomp og Milbemax, der er blevet stjålet.

Hundefoderet er fra Royal Canin og Hill's Prescription, og der er blevet stjålet 15 sække.

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen