To trafiksyndere i samme motorvejsuheld

Der var dobbelt gevinst for Østjyllands Politi, da to biler stødte sammen på Nordjyske Motorvej.

Artiklens øverste billede
En kvindelig bilist blev taget af politiet for at køre uden kørekort, efter hun var blevet ramt af en anden bil. Arkivfoo

I opklaringen af et motorvejsuheld, hvor den ene fører havde været uopmærksom, viste det sig, at begge involverede parter var trafiksyndere.

Uheldet skete søndag formiddag på Nordjyske Motorvej i Trige, da en 31-årig hollandsk mand kørte ind i en anden bil. Manden kørte med 100 km/t og formåede at skubbe den anden bil 50 meter, før de begge fik drejet ind i motorvejens nødspor.

Da politiet ankom, erkendte den mandlige fører hurtigt, at han havde været uopmærksom og ikke set den anden bil. Det fik han en straksbøde for.

Den ramte bilist - en 57-årig kvinde - blev også bedt om at vise kørekort af politiet. Det var blevet stjålet, påstod hun. Betjenten slog hende dog op i politiets system, og kunne hurtigt se, at kortet ikke var blevet stjålet, men frakendt.

Denne køretur viste sig heller ikke at være kvindens første uden kørekort, og derfor fik hun både beslaglagt sin bil samt en sigtelse for køreturen.

Begge parter var uskadte efter ulykken.

Vil du have seneste nyt om Aarhus direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis og få de seneste nyheder fra JP Aarhus én gang i døgnet - klik her, sæt flueben ved Aarhus og indtast din mailadresse. Følg også JP Aarhus på Facebook

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen