Iværksætter vil samle Trøjborg-beboere

Den 21-årige Emil Frank Jørgensen har udviklet en app, der giver brugere tilbud fra lokalområdet. Drømmen er at udbrede konceptet.

Artiklens øverste billede
Fru Kjeldsens Kaffe er en af de 27 butikker, der allerede er med i Emil Frank Jørgensens app. Foto: Kim Skovrup Andersen

Som tilflytter kan man komme med friske øjne på et område, og det forsøger den 21-årige Emil Frank Jørgensen nu at få en forretningsidé afprøvet ud fra.

Han kommer oprindeligt fra Egå, men er flyttet til Peder Skrams Gade, og i den forbindelse har han undret sig.

»Siden jeg flyttede på Trøjborg, har jeg tænkt på, hvad der kan fange folk, og hvad der foregår i lokalområdet, og om man ikke kunne udvikle en platform og vejviser, der kunne samle folk i området,« siger han og fortsætter:

»Jeg har altid interesseret mig for teknik og applikationer, og for et halvt år siden begyndte jeg at arbejde på en app, hvor der popper tilbud og begivenheder op fra butikker og foreninger, når du bevæger dig rundt i området.«

Appen har fået navnet ”Spot.on” og har en brugerflade, der minder om tinder og snapchat med en simpel brugerflade.

Gratis – foreløbig

Hele idéen med projektet er at skabe en fælles platform for alle butikker, foreninger og brugere på Trøjborg, og det er ganske gratis.

»Det har jeg gjort, fordi jeg selv bor her og vil sparke projektet i gang, men når konceptet forhåbentligt bliver udbredt til andre områder i landet, kan der tjenes penge,« siger han.

Jeg har været mega spændt, men jeg har allerede fået enormt positiv feedback.

Emil Frank Jørgensen, iværksætter

På sigt er planen nemlig, at det skal koste penge for butikker udenfor Trøjborg at komme ud med deres budskaber som tilbud, events eller konkurrencer, så appen udvides til andre områder i landet.

»Når der er kommet flere tusinde brugere, som jeg satser på, bliver det endnu mere attraktivt for butikker og foreninger at være med,« siger han.

I den forgangne uge gik Emil Frank Jørgensen for alvor i gang med at markedsføre appen i lokalområdet, hvor han blandt andet har delt 2.500 flyers ud.

»Jeg har været mega spændt, men jeg har allerede fået enormt positiv feedback. Jeg har fået 27 butikker med, og 250 brugere har downloadet appen,« siger iværksætteren, der har andre lignende projekter klar.

En af de Trøjborg-butikker, der er hoppet med på den nye app, er Fru Kjeldsens Kaffe. Og indehaver Claus Jensen er positiv omkring tiltaget:

»Jeg synes, det er en sjov idé og en hurtig og anderledes måde at få nogle tilbud på gaden. Jeg tror, at det bliver rigtig godt, når projektet er helt sparket i gang og har bredt sig,« siger han.

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Mest læste Finans

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.