2017 søger kommunikationschef - igen

2017-fonden, der står bag kulturhovedstadsprojektet i Aarhus, vil nu havde den langsigtede kommunikation i faste rammer.

Artiklens øverste billede
Rebecca Matthews, adm. direktør i 2017-fonden (t.v.) og Jacob Bundsgaard, borgmester i Aarhus og formand 2017-fondens bestyrelse (S).

Innovativ, kreativ, dynamisk, engageret, ambitiøs og visionær. Flydende engelsk i skrift og tale. God politisk forståelse, både lokalt og nationalt.

Kravene er høje til den kommunikationschef, som Fonden Aarhus 2017 nu søger igen, efter at Benedicte Strøm forlod sin stilling i februar efter fire måneder i, hvad hun betegnede sig en rodebutik uden visioner. ”Det hele sejler”, meddelte hun, der i samme åndedrag udtrykte sin stærke mistillid til, at ledelsen af 2017-fonden, Rebecca Matthews og Gitte Just, og deres bestyrelse med borgmester Jacob Bundsgaard (S) i spidsen var de rette til at styre så stort et foretagende som kulturhovedstadsåret.

Rebecca Matthews afstod fra at kommentere Benedicte Strøms anklager, men skrev i en kortfattet pressemeddelelse, at denne stod til fyring, inden hun selv sagde op.

Heller ikke borgmesteren ønskede at kommentere Benedicte Strøms kritik af projektet, men fastholdt sin støtte til projektledelsen, ligesom han på sin bestyrelses vegne kunne erklære sin fulde tillid til fondens direktion.

Kort tid efter kom den tidl. chefredaktør for Århus Stiftstidende, Peter Vestergaard til på en midlertidig stilling som kommunikationschef, og den er han blevet så glad for, at han selv er ansøger til den nyopslåede stilling, som ifølge Aarhus Kommunens regler skal slås op.

Der er ansøgningsfrist den 26. september. Lønnen forhandles efter kvalifikationer, men med et maksimum på 700.000 kr. årligt, meddeler 2017-fonden. Til gengæld er der intet maksimum på arbejdstiden - man forventes at være der, når der er brug for én. Stillingen er tidsbegrænset til udgangen af 2018.

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen