Betjent angrebet med jernpløk

Voldsomt slagsmål ved byfest i Hornslet sendte politiassistent på skadestuen.

Under byfesten i Hornslet kom en gruppe lokale i et voldsomt slagsmål med en gruppe indvandrere fra Aarhus lidt efter midnat natten til lørdag.

Østjyllands Politi sendte i første omgang to patruljevogne til stedet, og da politifolkene havde anholdt to af indvandrerne for vold, overfaldt deres kammerater politifolkene i et forsøg på at befri de anholdte.

En politiassistent blev ramt på overarmen af en 50 cm lang jernpløk, som blev kastet mod ham, og måtte behandles på skadestuen. Flere patruljevogne blev tilkaldt, og betjentene fik god brug for deres peberspray.

»Havde vi ikke haft pebersprayen, havde i kollegerne været nødt til at bruge kniplerne og hundene. Folk har ikke lyst til at fortsætte balladen efter sådan en gang peberspray, og vi undgik, at nogen blev bidt,« siger vagtchef Jesper Drejer, Østjyllands politi.

Kaster slap fri

Manden, der kastede jernpløkken, fik politiet ikke fat i, men syv personer blev anholdt, to af dem sigtet for vold, dog ikke mod politiet. De fem andre for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen for at indlade sig i slagsmål.

Alle blev løsladt efter afhøring.

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen