Århus-slagter hædret

Slagtermester René Martinussen fra Salling Super har vundet Slagterprisen 2009.

Artiklens øverste billede

En af Danmarks dygtigste slagtere er fra Århus.

Slagtermester René Martinussen fra Salling Super i Århus har vundet Slagterprisen 2009, en af de største hædersbevisninger i faget.

Prisen uddeles én gang årligt af Danish Meat Association, en fælles faglig og administrativ enhed for de tre brancheorganisationer Danske Slagterier, Kødbranchens Fællesråd og Det Danske Fjerkræraad.

I en udtalelse fra organisationen hedder det, at René Martinussen blandt andet får prisen, fordi han er usædvanlig moderne repræsentant for slagterfaget.

Torben Blok fra Danish Meat Association forklarer, at Salling-slagteren hædres, fordi han med »usædvanlig varme og et brændende engagement slår på tromme for den danske kvalitet og konstant gør en indsats for at udvikle slagterbranchen og fremme dens mangfoldighed til glæde for kunder, kolleger, elever og andre i branchen.«

Salling Supers slagtere er i øvrigt ikke uvant med priser. Tre af René Martinussens elever har tidligere vundet danmarksmesterskabet for detailslagterelever.

Det er 10. gang, at Slagterprisen uddeles. Alle slagtere, uanset om de er tilknyttet et supermarked, en privat slagter eller et uddannelsessted, kan deltage i konkurrencen.

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen