• For abonnenter

Madanmeldelse: Surdejlig oplevelse fra Surdejspizzeria La Casa di Antonio

Vi fik flotte, velsmagende pizzaer, da vi hentede aftensmad i Frederiksgade.

Artiklens øverste billede
Surdejspizzeria La Casa di Antonio ligger i gågadedelen af Frederiksgade.

Det kan tage op til 72 timer fra pizzabageren går i gang, til din pizza er klar.

Det kan man læse, hvis man læser lidt på Surdejspizzeria La Casa di Antonios webside. Men bare rolig – fra du bestiller, til maden bliver taget ud af stedets Scugnizzo Nepoletano-ovn, går der kun ganske få minutter.

Hvordan hænger det nu sammen?

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Mest læste Finans

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læselisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.

Du kan ikke logge ind

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, men vi har sørget for, at du har adgang til alt vores indhold, imens vi arbejder på sagen. Forsøg at logge ind igen senere. Vi beklager ulejligheden.

Du kan ikke logge ud

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, og derfor kan vi ikke logge dig ud. Forsøg igen senere. Vi beklager ulejligheden.