• For abonnenter

Restauratører i hård kamp om kokke

Nedlukninger, mangel på udenlandsk arbejdskraft og mange nye restauranter har øget kokkemanglen. Et godt ry er vejen til nye medarbejdere, mener Silkeborg-restauratør.

Artiklens øverste billede
Phillip Isak Nilsen er kokkeelev på Restaurant Mellemrum – og dermed en efterspurgt fagmand. Foto: Rikke Kjær Poulsen

Hvad har Østjyllands Politi, Aros, Salling, Scandic, Varna, Casablanca, Aarhus Universitetshospital og Meyers Kantiner mon til fælles?

Alle har eller har haft et stillingsopslag på Jobindex, hvor de søger kokke.

Den aktuelt store medarbejdermangel er særligt udtalt hos restauranter og caféer, der efterspørger køkkenpersonale med erfaring.

Ifølge formanden for brancheforeningen Danmarks Restauranter og Caféer, (DRC), Silkeborg-restauratøren Jacob N

Læs alle artikler i
én måned for 1 kr.
Gennemsnittet læser 69 artikler pr. måned –
sværvægterne læser 150 artikler pr. måned.
Kom godt i gang

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen