• For abonnenter

Restauratører i hård kamp om kokke

Nedlukninger, mangel på udenlandsk arbejdskraft og mange nye restauranter har øget kokkemanglen. Et godt ry er vejen til nye medarbejdere, mener Silkeborg-restauratør.

Artiklens øverste billede
Phillip Isak Nilsen er kokkeelev på Restaurant Mellemrum – og dermed en efterspurgt fagmand. Foto: Rikke Kjær Poulsen

Hvad har Østjyllands Politi, Aros, Salling, Scandic, Varna, Casablanca, Aarhus Universitetshospital og Meyers Kantiner mon til fælles?

Alle har eller har haft et stillingsopslag på Jobindex, hvor de søger kokke.

Den aktuelt store medarbejdermangel er særligt udtalt hos restauranter og caféer, der efterspørger køkkenpersonale

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Mest læste Finans

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.