Lån en ladcykel til møbeltransport

Billøse, der har været en tur i Ikea, kan nu låne en elektrisk ladcykel til hjemtransporten.

Artiklens øverste billede
De elektriske ladcykler måler 218 centimeter i længden og 93 centimeter i bredden. Pressefoto

Selv om genbrug og recykling er tidens trend, er der stadig mange, der supplerer boligens indretning med produkter fra svenske Ikea.

Nu kan møbehusets aarhusianske kunder se frem til at foretage hjemtransport med el-ladcykler, fremgår det af en pressemeddelelse, hvorfra det også fremgår, at det især er de unge studerende i byen, der er tænkt på.

»Unge mennesker, der ikke har råd til bil, har ofte udfordringer med hjemtransport af varer, og ofte drejer det sig kun om få kilometer,« siger Anders Muffellmann, der er service fulfilment operations developer hos Ikea.

Det gratis udlån er et samarbejde mellem Ikea og danske Freetrailer, der også står for udlån af trailere til boligkunder med bil med anhængertræk.

Samarbejdspartnerne lover, at opladningen af de elektriske ladcykler er gjort let og sikker.

De elektriske ladcykler, der han lånes hos Ikea, måler 218 centimeter i længden og 93 centimeter i bredden. Ladet til opbevaring er 93 centimeter i længden og 71 centimeter i bredden. Cyklen kan samlet set lastes med 250 kilo, og på fuldt batteri har den en rækkevidde på 60-70 kilometer, hedder det i pressemeddelelsen.

JP Aarhus

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen