Sommeren bliver grøn i 2022

Den grønne koncertkaravane kommer tilbage til Aarhus i sommeren 2022

Artiklens øverste billede
Aarhus bliver den 23. juli vært for Grøn. Foto: Morten Rygaard

To år i træk har Grøn måttet aflyse den velkendte danske sommerturné på grund af covid-19.

»Derfor er koncertarrangørerne, der består af Muskelsvindfonden og Tuborg, ekstra glade for at offentliggøre, at der igen bliver fest og livemusik, når Grøn vender tilbage til Aarhus den 23. juli 2022. Festivalgæster, frivillige og artister kan godt begynde at glæde sig til at mærke den helt særlige Grøn-stemning, for karavanen med artister og arrangører lægger vejen forbi hele otte danske byer – herunder Aarhus,« hedder det i en pressemeddelelse fra arrangøren.

»Det er helt fantastisk, at vi kan se frem til en sommer, hvor Grøn igen kan fylde de mange tomme plæner i landet. Efter at festivalen sidste sommer blev aflyst for andet år i træk, hungrer vi efter at skabe den helt særlige Grøn-stemning sammen med vores gæster og vores frivillige. Vi er desuden i fuld gang med at stable et fedt line-up på benene, som vi glæder os helt vildt til at afsløre. Det må dog vente lidt endnu,« siger indsamlingschefen i Muskelsvindfonden, Theis Petersen, i meddelelsen.

Aarhus bliver den 23. juli tredje stop på karavanen, der starter to dage tidligere på Amager, gør stop i Kolding den 22. juli og fortsætter efter Aarhus til Aalborg, Esbjerg og Næstved, inden der den 31. juli takkes af i Valby.

I snart fire årtier har Tuborg og Muskelsvindfonden med Grøn skabt musikalske oplevelser og fællesskaber på tværs af handicap, alder, etnicitet, køn, seksualitet og religion. Overskuddet fra koncerterne går til Muskelsvindsfondens arbejde med at skabe plads til forskelle, hvilket har til formål at skabe større mangfoldighed i det danske samfund.

JP Aarhus

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen