Seks sigtet for narkokørsel

Mandag aften blev en patrulje opmærksom på en bil ved Funch Thomsens Gade i Aarhus, som betjentene ønskede at standse. Da de fik kontakt til den 31-årige fører af bilen, virkede han narkopåvirket, og han blev gentagne gange bedt om at slukke bilen. Det nægtede han dog og satte i stedet bilen i gear og kørte fra stedet ad Randersvej.

Det skriver Østjyllands Politi i døgnrapporten.

Patruljen satte efter, og efter en kortere eftersættelse kørte føreren ind i en buslomme på Nordre Ringgade, hvor han standsede. Den 31-årige fører blev anholdt og gjorde i den forbindelse modstand ved at skubbe og slå den ene betjent hårdt i brystet. Den 31-årige mand endte derfor både med at blive sigtet for narkokørsel, kørsel i frakendelsestiden, for ikke at efterkomme politiets anvisninger og for vold mod polititjenestemand.

Den 31-årige var ikke den eneste, Østjyllands Politi mandag anholdt og sigtede for narkokørsel. En 21-årig mandlig bilist blev standset af en patrulje på Viby Ringvej i Åbyhøj, en 22-årig mandlig bilist blev standset af en patrulje på Søren Frichs Vej i Aarhus C, en 20-årig mandlig blev standset af en patrulje på Gudrunsvej i Brabrand, en 21-årig mandlig bilist blev standset på Mosevej i Risskov og en 21-årig mandlig blev standset af en patrulje på Hejredalsvej i Brabrand.

JP Aarhus

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen