• For abonnenter

Hel branche skriger på arbejdskraft: Må sige nej til gæster, kurser og store fester

Hotel- og restaurationsbranchen mangler alle personalegrupper efter genåbningen. Det gør ondt at sig nej til ordrer, erkender restauratør.

Artiklens øverste billede
Hoteller og restauranter mangler personale, og mange må lukke tidligere eller helt aflyse selskaber. Comwell Hotel Aarhus har f.eks. måttet lukke for flere gæster i restauranten, fordi der ikke er tjenere nok. Her er tjener Natasja Salling Bojsen i gang med at rydde af efter frokost. Foto: Brian Karmark

Østjyske hoteller og restaurationer har i månedsvis under nedlukning og restriktioner med længsel set frem til igen at få gæster og at kunne holde møder, konferencer og fester.

Nu er kunderne der, men det er personalet ikke.

»Vi er gået fra at skære ned og afskedige, da coronakrisen kom, til at vi i dag slet ikke kan følge med. Nu mangler vi de hænder, vi sendte ud af døren for halvandet år siden,« erkender direktør Flemming Poulsen, Comwell Hotel Aarhus.

Læs alle artikler i
én måned for 1 kr.
Gennemsnittet læser 69 artikler pr. måned –
sværvægterne læser 150 artikler pr. måned.
Kom godt i gang

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen