To yngre mænd blev ramt af skud i benene i Aarhus

Politiet opsatte mobil politistation og leder efter flere gerningsmænd, der er set forlade Kappelvænget i bil kort tid efter skyderiet.

To mænd på 23 og 31 år blev natten til onsdag begge ramt af skud i benet i forbindelse med et skyderi på Kappelvænget i Aarhus Vest.

Onsdag stod politiet fortsat uden anholdte i sagen. Derfor søger Østjyllands Politi vidner, der kan hjælpe med at få kastet lys over sagen.

Skudepisoden fandt sted omkring klokken 00.35. Der blev afgivet flere skud på stedet, som tidligere har dannet ramme om den igangværende bandekonflikt i byen.

Det er dog fortsat uvist, om motivet til skyderiet skal findes i bandemiljøet.

»Det er endnu for tidligt at sige, om skudepisoden har forbindelse til bandekonflikten i området, men det er selvfølgelig naturligt, at vi kigger i den retning,« udtalte politiinspektør Michael Kjeldgaard onsdag i en pressemeddelelse.

De to skudofre blev kørt til behandling på Aarhus Universitetshospital og er uden for livsfare.

Flere gerningsmænd er set forlade stedet i en bil og køre i en ukendt retning

Politiet intensiverede patruljeringen og arbejdet på gerningsstedet natten til onsdag og afspærrede i den forbindelse for trafik på Kappelvænget.

Politiet meldte desuden ud, at man onsdag ville afhøre de to mænd, der blev ramt af skud, og fortsætte efterforskningen.

»Nu skal vi have foretaget en række afhøringer og efterforskningsskridt, inden vi kan konkludere noget i forhold til motiv og gerningsmænd,« lød det fra Michael Kjeldgaard.

Som del af efterforskningen var politiet i løbet af onsdagen tilstede i området ved Kappelvænget med en mobil politistation.

»Jeg kan godt forstå, hvis folk bliver utrygge, når der bliver skudt på åben gade i deres nabolag. Derfor vil vi gerne vise vores synlighed i området og give folk mulighed for at få en snak med vores betjente om situationen. Samtidigt opfordrer vi folk til at kontakte os, hvis de har set episoden eller har eventuelle oplysninger om gerningsmændene,« forklarede politiinspektør Michael Kjeldgaard i politiets pressemeddelelse.

Har man oplysninger om skyderiet, kan man ringe til Østjyllands Politi på telefonnummer 114.

/ritzau/JP

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen