Genbrugsstation laver flytte-hjemmefra-pakker

Unge, der flytter hjemmefra, bliver nu tilbudt »startpakker« med service.

Artiklens øverste billede
Reuse huser flere tons gammelt storskrald, der er genanvendeligt. Det laver nu flytte-hjemmefra-pakker med service. Foto: Tanja Carstens Lund.

Unge i Aarhus kan nu afhente såkaldte »startpakker« til køkkenet med brugt service hos genbrugsstationen Reuse.

Blandt genbrugsstationens udvalg af bestik og andet service, er der blevet samlet nok til adskillige kasser, der kan hjælpe de unge på vej i deres første hjem.

Samtidigt håber Reuse, at det kan få udbredt budskabet om genbrugsstationen, der holder til helt for enden af den grønne kile på Godsbanen i Aarhus.

»Vi håber, at startkasserne kan være med til at udbrede kendskabet til Reuse blandt unge, der flytter hjemmefra. Det er jo ikke kun køkkenudstyr, man kan finde på Reuse. Du kan jo praktisk talt møblere en hel studenterhybel med ting og sager herfra,« siger Sara Kjær Krogager, daglig leder på Reuse.

Genbrugsstationen åbnede i april 2015 på Godsbanen og tilbyder genanvendeligt storskrald til fri afhentning. Når borgere i Aarhus bestiller storskrald, er det bl.a. en mulighed at få det særligt afhentet af Reuse, der dermed sørger for, at det kommer i hænderne på nogen, som genanvender det.

Der er i alt 50 kasser til rådighed foreløbigt. Kasserne indeholder service til seks personer og enkelte genstande, der er »overraskelser«, lyder det fra Reuse.

Vil du have seneste nyt om Aarhus direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis og få de seneste nyheder fra JP Aarhus én gang i døgnet - klik her, sæt flueben ved Aarhus og indtast din mailadresse. Følg også JP Aarhus på Facebook

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen