Fitness.dk får kæmpe lejemål i Viby Centret

Det meste af første sal i Viby Centret er lejet ud til Fitness.dk. Byggeriet er i gang, og de forretningsdrivende i centret er glade.

Artiklens øverste billede
Asger Larsen, formand for centerforeningen, og Kim Huus, centermanager, håber på en øget kunde gennemstrømning, når Fitness.dk i Viby rykker ind i Viby Centret. Foto: Christina S. Johansen

Fra først på efteråret er Fitness.dk på Bjørnholms Allé i Viby en saga blot. Derefter vil det være i Viby Centret, man kan træne. Næsten hele førstesalen, eller hvad der svarer til cirka 2.200 kvm, er nemlig udlejet til Fitness.dk.

Aftalen faldt på plads i begyndelsen af året, og ombygningen er nu i fuld gang, hvilket hamre- og borelydene i centret ikke lægger skjul på.

Tocifret millionbeløb

Det er Datea, som står for udlejningen i Viby Centret, der klarer ombygningen til et tocifret millionbeløb.

Vi tror på, at kundegennemstrømningen bliver øget, og at gennemsnitsalderen på kunderne falder lidt.

Asger Larsen, , formand, centerforeningen

Centermanageren fra Datea, Kim Huus, er glad for, at ombygningen nu er i gang:

»Det har været et omfattende puslespil at få til at gå op. Vi skulle jo have fundet andre lokaler til otte lejemål. Det hele har været en lang proces, som nu er lykkedes,« fortæller Kim Huus, som desuden fortæller, at der ud over de otte aktive lejemål også er inddraget to ledige lejemål på førstesalen, ligesom der bliver bygget 200-300 kvm ekstra til på førstesalen.

To lejere har valgt at flytte ud, mens resten er blevet i centret. Desuden kan nævnes, at stedets eneste rulletrappe bliver sløjfet.

Alle er ganske positive

Centermanageren har kun fået positive tilkendegivelser om Fitness.dk’s indtog i Viby Centret. Også fra formanden for centerforeningen, Asger Larsen, der driver butikken Foto-Matic, er der glade miner:

»De forretningsdrivende er glade for det her. Vi tror på, at kundegennemstrømningen bliver øget, og at gennemsnitsalderen på kunderne falder lidt. Der skal jo ske et generationsskifte blandt kunderne på et tidspunkt,« siger Asger Larsen.

Han har også kun mødt positivitet fra kunderne – også selv om der er byggerod, larm og en smule inddragelse af parkeringspladserne under ombygningen.

Synlighed og nye lokaler

Lene Thestrup, manager i Fitness.dk på Bjørnholms Allé i Viby, er også tilfreds.

»Vi ligger jo noget gemt i gamle lokaler lige nu, og med den hårde konkurrence på markedet skal vi ligge et mere synligt sted og i nye lokaler. Derfor er vi også spændte på flytningen til Viby Centret, som jo er knudepunktet i Viby. Det skal nok blive rigtig godt,« siger Lene Thestrup, som også fornemmer, at medlemmerne glæder sig.

God klubånd

»Der er en god klubånd i vores center – alle kender alle. Det er lidt et atypisk center på det område. Vi gør også meget for at skabe et socialt fællesskab – det er nok også derfor, at vi har kunnet overleve med vores gemte placering. Nu er vi alle sammen så spændte på, om den gode klubånd flytter med til Viby Centret,« fortsætter Fitness.dk-manageren.

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Mest læste Finans

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.