LE34 vinder stort udbud i Østjylland

Danmarks største landinspektørfirma, LE34, har netop vundet et udbud om rørkortlægninger for forsyningsselskaberne i Aarhus, Odder og Favrskov kommuner til en værdi af næsten 12 mio. kr.

Frem til udgangen af 2020 har LE34 fået opgaven med at kortlægge rør og ledninger i de Aarhus, Odder og Favrskov kommuner. Den såkaldte partneringaftale har en værdi af næsten 12 millioner kroner over en 6-årig periode.

Det skriver LE34 i en pressemeddelelse.

»Vi er enormt glade for denne strategisk vigtige partneraftale. Tilbudsprocessen har været en langvarig periode på otte måneder, hvor vi har brugt ressourcer og mandetimer for over en halv million for at vise, hvad vi kan. Vi var blandt andet oppe mod den nuværende leverandør. For at være ærlig, troede vi faktisk ikke på, at det kunne lykkes før helt til sidst,« siger landinspektør og partner i LE34, Torbjørn Mandahl Pedersen.

Det er essentielt for forsyningsselskaberne at have størst mulig klarhed over ledningsnettets placering og ikke mindst i hvilken dybde og med hvilken hældning rørene ligger, så de kan regne på kapaciteten i ledningsnettet, i forbindelse med renovering og klimasikring. Det skal LE34s kortlægninger hjælpe med.

Ifølge udbudsmaterialets bedømmelsesrapport var det særligt LE34’s procesbeskrivelse, moderne redskaber og innovative arbejdsmetoder, der overbeviste bygherrerne. Karina Topp, afdelingsleder ved Aarhus Vand og en af de syv personer i bedømmelsesudvalget, uddyber valget af LE34:

»LE34 kom ind fra højre som en seriøs og kompetent partner i konkurrencen. Det er en virksomhed, som er vant til hele tiden at tænke nye metoder ind i deres arbejde. De har opbygget en fin innovationskultur i organisationen, som vi alle blev inspireret af. Samtidig er LE34 en virksomhed med stor lokal robusthed indenfor de specialer, som vi har brug for i komplekse anlægsprojekter. Med LE34 glæder vi os til et udviklende samarbejde med fokus på kvalitet, nysgerrighed og procesoptimeringer samt fleksibilitet i hverdagens projektgennemførelse,« siger hun.

Det store kortlægningsarbejde bliver varetaget af LE34’s afdeling i Aarhus, der er i kraftig vækst og i det seneste år har øget medarbejderstaben med mere end 25 procent, for at kunne imødekomme den øgede arbejdsmængde.

»Aftalen er uden tvivl en rigtig stor ordre i vores butik, og den er med til at skabe vækst i afdelingen. Vi skal som minimum ansætte fire ekstra medarbejdere, og samtidig giver aftalen en kæmpe vidensopgradering til hele organisationen,« siger Torbjørn Mandahl Pedersen.

I et internt brev blev de mere end 300 medarbejdere opfordret til at fejre aftalen med et glas bobler den fredag, hvor nyheden indtraf.

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Mest læste Finans

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.