Aarhus 2017 får to kommunikations-chefer

Kommunikationschef fra EU skal hjælpe med at få Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017 på skinner.

Artiklens øverste billede
Fra venstre: Rebecca Matthews, adm. direktør for fonden bag kulturhovedstadsprojektet, Aarhus-borgmester Jacob Bundsgaard (S) og Gitte Just, som er fondens forhenværende programdirektør.

Arrangørerne af den aarhusianske kulturhovedstad har valgt at opruste på kommunikationssiden og har ansat Bent Sørensen som ny kommunikationschef.

Han er i dag kommunikationschef og medlem af direktionen ved EU's Institut for Erhvervsuddannelser i Torino, Italien.

Siden 1. marts har tidligere chefredaktør for Århus Stiftidende Peter Vestergaard været konstitueret pressechef i Aarhus 2017, efter Benedicte Strøm forlod posten i utide. Han fortsætter fra 1. november på posten som presse- og eventschef.

Med de to nye mænd i spidsen, håber administrerende direktør for Aarhus 2017, Rebecca Matthews, at projektet kan drage nytte af både lokale og internationale erfaringer.

”Det her er et kæmpe scoop for Aarhus 2017. Jeg kunne ikke være mere glad for, at denne konstellation kan lade sig gøre. Bent Sørensen og Peter Vestergaard supplerer hinanden perfekt og deres samarbejde vil styrke vores kommunikation i et både lokalt, regionalt, nationalt og internationalt perspektiv,” skriver hun i en pressemedelelse.

Peter Vestergaards rolle bliver at lave markedsføring og events, der skal skabe opmærksomhed omkring projektet, mens Bent Sørensen skal stå for strategiske opgaver samt web og sociale medier.

Da Benedicte Strøm fratrådte sin stilling efter mindre end fire måneder på posten, kritiserede hun projektet for at blive ledet uprofessionelt.

Aarhus 2017 blev også ramt af en fratrædelse i utide, da tidligere programchef Gitte Just i september fratrådte stillingen for at være mere sammen med familien på Sjælland. Der er endnu ikke fundet en afløser for hende.

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen