DF står for intolerance

»FRI OS fra de fremmede« skrev DFs Per Dahlgaard. Det omfatter alle fremmede, men det fremgår af dit indlæg 26/5, at der alligevel er forskel på fremmede.

Med hensyn til Gellerup synes jeg, at det er en tragedie for alle parter, herunder ofrene for røverierne og overfaldene.

»Send dem væk,« »smid dem ud,« men hvorhen? PD sender bare problemet videre til andre - men ude af øje, ude af sind. Ansvarsforflygtigelse kunne man måske kalde det.

Jeg skrev, at Brabrand Boligforening nok selv skulle finde en løsning på overfaldene og røverierne i Gellerup. Jeg støtter Brabrand Boligforening i dens beslutning om at smide familierne ud, dog jeg er i tvivl om, hvorvidt det er den bedste løsning. Men det vil tiden vise.

Fantastisk viden

Det er fantastisk så meget, Per Dahlgaard og Martin Skjødt Poulsen ved om Gellerup. De bor jo langt derfra. Men det er vel ofte sådan, at den, som er længst væk fra problemerne, også er den, der åbenbart ved bedst. Har I nogensinde besøgt Gellerup-området?

Gad vide om PD har læst Koranen, siden PD virker så sikker på, at Koranen helt igennem er intolerant. Jeg kan oplyse, at meget af den viden, Europa udviklede sig på, skylder vi arabiske tænkere.

Til Martin Skjødt Poulsen (26/5). Jeg tog fejl, for du har ret. DF har faktisk andet at byde på. DF er faldet fuldstændig til patten i forhold til strukturreformen, som indenrigsministeren kalder den vigtigste reform i mange år. Selv i regeringens egne rækker forlanger man et bredt forlig. Men DF med en vælgertilslutning på ca. 10 pct. giver Venstre og de konservative sin fulde støtte uden modkrav - det er tankevækkende.

Mange af DF's andre budskaber bliver nemlig overset, fordi DF i sine frådende udfald mod de fremmede fjerner opmærksomheden fra andre vigtige emner i dansk politik. Så I modarbejder faktisk jer selv.

MSP skriver, at jeg ikke må have nogen anden mening - det siger vist mere om MSP end mig.

DF og dets medlemmer må se at få styr på danmarkshistorien. Først omkring 1915 fik kvinder stemmeret, og man kan diskutere, om Danmark dengang blev et rendyrket demokrati. Og fri så mig og andre for al jeres historiepladder om Danmarks 1.000 år gamle samfundsmodel.

Mig bekendt var Danmark i mange hundrede år et enevælde (kan sidestilles med diktatur), og blandt andre mange bønder var slaver, der levede i dyb fattigdom. Jeg synes, det er lidt flovt at rose en enevældig styreform.

Men måske, måske ikke, bekender DF sig til en forældet og ubehagelig styreform?

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen