• For abonnenter

Forunderlig forvandling

Den 34-årige Søren Pedersen opdagede, at han havde fået hænderne fulde, da han for to år siden overtog driften af den konkursramte Norsminde Kro sideløbende med forpagtningen af Det Gamle Mejeri, og efter et år stod det klart for ham, at genopbygningen og udviklingen af den smukt beliggende Norsminde godt og vel var et heltidsjob.

Derfor forlod han for et år siden Vilhelmsborg efter fem år som forpagter for at koncentrere sig om sit projekt:

At gøre den over 300 år gamle kro ved vandet til et stort center for såvel gastronomi som oplevelser. Der arrangeres koncerter, kokkeskoler, events og kurser ud fra en filosofi om, at maden i sig selv ikke er tilstrækkelig til at tiltrække kunderne.

Det er lykkedes. Norsminde Kro har på et par år undergået en forunderlig forvandling og er i dag på top 15 over danske gourmetrestaurante

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen