Fodbold: Ny tvivl om Ronaldinho

Historien om Ronaldinhos besøg i Århus begynder at udvikle sig til en farce. Han holder ferie til 27. juli og kommer ikke til Århus.

Først kom han. Så skulle han pludselig på forlænget ferie. Tidligt i denne uge meddelte FC Barcelona så, at han alligevel var med i truppen, der lander på en seks dage lang træningslejr i Århus fra den 20. juli.

Nu tager sagen om den elegante fodboldspillers besøg i det østjyske så en ny drejning. En nyhed på FC Barcelonas officielle hjemmeside slår nu fast, at Ronaldinho sammen med mexicanske Márquez og argentinske Messi først vender tilbage fra ferie den 27. juli. Dermed er den brasilianske stjernespiller ikke med, når FC Barcelona i to kampe møder henholdsvis et udvalgt østjysk mandskab og AGF den 23. og 25. juli.

Spanske pressekilder har tidligere hævdet, at Ronaldinho var sendt på forlænget ferie efter at have spillet Confederations Cup i Tyskland i juni, og at han derfor ikke ville være at finde ombord på flyet til Danmark. De informationer ser nu alligevel ud til at holde stik til stor ærgrelse for de mere end 20.000, der har købt billet til de to opvisningskampe.

Mens århusianerne altså må kigge langt efter Ronaldinhos skæve indslag på en fodboldbane, får japanerne og kineserne lejlighed til at kigge Barca-stjernen nærmere i støvlerne i slutningen af måneden. Ronaldinho støder nemlig til truppen, når den catalanske storklub fortsætter sæsonforberedelserne i henholdsvis Tokyo i Japan og Macau i Kina.

Det var ikke muligt at få en kommentar fra Århus Elite, der har arrangeret FC Barcelonas besøg i Århus.

jannik.brinch@jp.dk

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen