Århusiansk kvinde kvæstet af tysk tog

55-årig kvinde fra Århus faldt ud foran tysk hurtigtog ved Hamborg og blev livsfarligt kvæstet. Kvinden indlagt på hospital i Hamborg.

En 55-årig kvinde fra Århus er fortsat i livsfare, efter at hun faldt ned fra perronen på en station i Elmshorn nord for Hamborg og blev ramt af et tysk ICE-hurtigtog. Kvinden fik livsfarlige kvæstelser i hovedet og er nu indlagt på et hospital ved Hamborg.

»Kvinden var tilsyneladende beruset, men vi ved ikke, om hun faldt eller sprang ned på skinnerne foran toget, der kørte videre mod Hamborg uden at opdage ulykken. Togføreren fik først oplysninger om ulykken, da toget ankom til Hamborg,« oplyser kriminalkommissær Kratzert fra politiet i Elmshorn.

Slæbt nogle meter

Ulykken skete onsdag aften kl. 19.20 på stationen i Elmshorn ved Hamborg. Kvinden snublede og blev slæbt nogle meter hvorefter toget fortsatte.

Andre rejsende, der ventede på perronen sprang ned og reddede kvinden op på perronen og gav hende førstehjælp, indtil redningsfolk kom til stede, og kvinden efterfølgende kunne flyves med helikopter til et hospital i Eppendorf i Hamborg.

Kvinden, der er født i Århus, har i øjeblikket bopæl i byen Reinbek syd for Hamborg.

Politiet har ikke oplysninger om, hvorvidt den 55-årige kvinde var på vej til Danmark for at holde jul.

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen