Mor med barnevogn i livsfare under biljagt

En ung mor med et barn i en barnevogn måtte springe for livet, da en flugtbilist ræsede op på fortovet i hasarderet biljagt i Århus tirsdag eftermiddag.

Kl. 13.58 observerede en af de mindre patruljevogne fra Østjyllands Politi en stjålet bil på Silkeborgvej i Brabrand nær Gellerupparken. Det lykkedes i første omgang ikke for politiet at stoppe bilen, der forsvandt fra stedet i høj fart.

Chaufføren, en 30-årig narkoman, blev kort tid efter observeret i Møllevangskvarteret i det nordlige Århus. Her satte flere patruljevogne efter biltyven.

Under en kort, dramatisk biljagt blev en sagesløs bilist påkørt af flugtbilisten. Biltyven blev stoppet, da en civil patruljevogn påkørte flugtbilisten.

Undervejs måtte en ung mor springe fra fortovet og ud i grøften med sin banevogn. Østjyllands Politi vil gerne tale med den unge mor.

Politiet oplyser, at der ikke skete personskade under biljagten, men både patruljevognen og bilen med den sagesløse bilist fik skader.

Det er anden gang inden for en uge, at de århusianske veje bliver usikre som følge af biljagter. I fredags omkom en mandlig flugtbilist efter en meget voldsom biljagt i Århus-forstaden Tranbjerg.

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen