Undergrundsøkonomer

JP ÅRHUS FORTÆLLER 12/1 de overrumplede læsere, at århusianske "rockere" løber fra skattegæld. Uvilkårligt kan jeg ikke lade være med at spørge, hvorfor skattereglerne så ikke laves om?

Så kan vi nemlig også få has på de mange små håndværksmestre og andre næringsdrivende, som sælger parcelhuset til konen og evindeligt bedriver konkursrytteri med deres geschæft.

For ikke længe siden kom det frem, at vi danskere er et folk af undergrundsøkonomer og potentielle statskassebedrøvere, der årligt unddrager den mørnede statskasse for hen ved 61 mia. kr. Heldigvis kan avisen samme dag trøste os med, at bemeldte kasse overraskende er blevet beriget med 23,3 mia. kr. - hvoraf en del også kommer Århus Kommune til gavn og glæde.

Jeg ser med tilbageholdt åndedræt frem til, at McDonald's, Coca-Cola m.fl. kommer til at bidrage til den almindelige samfundshusholdning, så vi kan få afkortet ventelisterne til hospitaler og plejehjem, få nedbragt klassekvotienterne i skoler og gymnasier samt få reduceret antallet af børn i de overfyldte daginstitutioner.

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen