Muslimske skytsengle

PER HOVGAARD (PH) SKREV i JP Århus 31/12, at jeg sammen med biskop Kjeld Holm tidligere har benægtet »de faktiske hærværks- og voldsforhold i og omkring Gellerup Kirke«.

I mit svar 4/1 gør jeg opmærksom på, at PH mangler dokumentation for denne påstand. Som jeg skrev: »... jeg har faktisk aldrig på noget tidspunkt eller i noget debatindlæg forsøgt at sløre, når der sker hærværk og vold i Gellerup Kirke. Det, som jeg har forsøgt ... er at pege på, at der også er liv, håb og masser af lyspunkter i Gellerup.«

Det får Per Hovgaard til 9/1 at fremlægge sin dokumentation med et i øvrigt forkludret citat. Jeg har nemlig 19/10 2003 udtalt til Århus Stiftstidende, at Gellerup Kirke har ansat muslimske bodyguards/skytsengle for at få ordnede forhold.

Jamen, er det da virkelig at skjule de »faktiske hærværks- og voldsforhold i og omkring Gellerup Kirke« at ansætte muslimske bodyguards/skytsengle?

Det kan da vist kun være PH som kan drage en sådan slutning.

I samme indlæg beder PH mig om dokumentation for at der er »håb og lyspunkter i Gellerup«. Her er jeg så heldig, at jeg blot kan henvise PH til det billede, som illustrerer hans eget indlæg 9/1. Her ser man Gellerup Kirke med en menighed på vej til og fra kirke.

Det ser jeg som et klart håb og lyspunkt i Gellerup. Og det tror jeg de fleste kristne vil kunne give mig ret i.

Hvilket minder mig om, at jeg har mit arbejde at passe i denne smukke, velsignede og brogede menighed.

Så med mindre der fremkommer helt nye aspekter, tillader jeg mig at betragte debatten som afsluttet for mit vedkommende.

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen