Ingen spor af nødopkald fra drabssigtet

Ifølge Østjyllands Politi tyder intet på, at manden, der natten til søndag dræbte sin kone i Viby, ringede til politiet før drabet.

Mandens familie har ellers forklaret til Århus Stiftstidende, at han inden han dræbte kvinden ringede til politiet og bad om hjælp på grund af dybe psykiske problemer.

Men politiet undersøgte tirsdag sagen, og har ikke været i stand til at spore nogle opringninger til 112 fra den drabssigtede 40-årige forud for drabet. Heller ikke en afhøring af de ansatte, som muligvis kunne have besvaret et opkald, har bekræftet, at der skulle være foretaget en opringning.

Den drabssigtede, som er irakiske kurder, og som er flere gange af sin familie blevet kørt til indlæggelse på Psykiatrisk Hospital i Risskov, forklarede søndag under et grundlovsforhør i Århus Byret, hvordan han i frygt for at hustruen ville forlade ham, dræbte hende med en køkkenkniv i hjemmet på Vidtskuevej i Viby.

Chefpolitiinspektør John Jacobsen, Østjyllands Politi understreger, at den drabssigtede muligvis kan have ringet Østjyllands Politis omstilling, og at medarbejdere, der var på job i weekenden, nu er på ferie, hvorfor det ikke har været muligt at høre alle, om de skulle have modtaget et opkald fra manden.

null

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen