Skæv flugtbilist kørte ind i hus

En 27-årig mands flugt fra politiet fik en brat ende, da han kl. 01.05 i nat bragede ind i et hus efter en intens biljagt. Huset blev de

Artiklens øverste billede
En flugtbilist blev anholdt og lagt i håndjern, og det viste sig, at han var kraftigt påvirket af spiritus og hash. Arkivfoto: Polfoto.

Ved 01-tiden natten mellem søndag og mandag observerede Østjyllands Politi en mistænkelig bil på Marselis Boulevard i Århus.

Politiet ville stoppe bilen, men bilisten forsøgte at flygte. I Viby endte biljagten prompte, da den 27-årige kørte ind i et hus i krydset Rosenvangs Allé-Uffesvej.

Flugtbilisten kom ikke noget til ved sammenstødet, men hoveddøren og murstenshjørnet blev påkørt og skadet. Hele ydermuren i hjørnet er knust, og ligger som murbrokker på fortorvet, og døren er flækket og glasset er knust.

Manden blev anholdt og lagt i håndjern, og det viste sig, at han var kraftigt påvirket af spiritus og hash.

Bilen - en Ford Escort - var tidligere på aftenen blev stjålet i Århus. Den 27-årige blev sigtet for kørsel i påvirket tilstand, for biltyveri og for ikke at efterkomme politiets anvisninger, fortæller vagtleder hos Østjyllands Politi i Århus Per Bennekov.

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen