Udvisning er eneste udvej!

"Det er snart et mønster i deres terroraktioner, hvor de på den ene side spiller politikerne ud mod hinanden, mens de på den anden side kan hærge land og rige med ødelæggelser og anden grov kriminalitet."

MILLONER OG atter millioner af danske kroner pumpes ind i uforsvarlige væresteder, klubber, fritidsordninger og behandlingssystemer for indvandrerbøller og deres familier.

Disse penge tillige med flere milliarder, som pumpes i dem og deres familier, går direkte fra de fattige danskere, børnefamilier, ældre, syge, og hjemløse, som samfundet har svigtet til fordel for en pæn anmærkning i FN bogen og andre internationale sæder .

UDVISNING ER det eneste forsvar Danmark måtte have at beskytte befolkning og samfund med.

Ødelæggelserne af butikker, gadeskilte, biler, glasdøre, opgangsdøre, kældervinduer og andet var massive efterværender af indvandrerbøllernes stormløb og terrorangreb på Nørrebro i november. Angrebet beskrives af nogle beboere som chokerende med bål og brand og en masse ødelæggelser .

Andre forbipasserende beskrev tilstandene som borgerkrigslignende tilstande á la Beirut anno 1976 . Et velorganiseret terrorangreb, hvor 2-300 bøller bevæbnet med køller , knive, brandbomber og andet farlig grej fik lukket Nørrebrogade, Blågårdsgade og plads og smadrede alt, hvad der var på deres vej.

Fredag den 17. december var situationen den samme i Slagelse. Diskoteker, værtshuse og restaurenter i den indre by måtte lukke, og gæster måtte flygte for livet, da indvandrerbøller indtog byen.

De nåede at smadre flere glasruder, inden politiet, der resolut mødte talstærkt op med forstærkninger fra Vestsjællands Amt, Fyn og Jylland, fik standset gadevolden.

Slagelse blev lagt i en jernring, og politiet har siden urolighederne sat den indre by i undtagelsestilstand, hvor alle indfaldsveje til byen og den indre by med forlystelsessteder er sat under svær bevogtning. Der var kommanderet 90 betjente til opgaven.

Tidligt på sommeren angreb indvandrerbøllerne med haglgeværer og andet farligt grej et andet diskotek på Odsherred, hvor de affyrede flere skud, og hvor flere hundrede chokerende gæster sprang for livet til alle sider .

DE ER PRIMITIVE , ubegavede, betændt og hadsk kriminelle, og deres formål er at terrorisere landets befolkning herunder den velintegrerede del af flygtninge- og indvandrere for derefter at sætte dagsordenen for by, land, og rige.

Indvandrerbøllerne, hvis formål er at få magt og kontrol over gader, stræder, kvarterer og byer, er inspireret af de sorte amerikanske bander fra USA og i allerhøjste grad af flygtningelejrne i Libanon, hvor palæstinenserne havde al kontrol og faktisk udgjorde en betydningsfuld magtfaktor som en stat i staten gennem borgerkrigstiden 1975-84.

Det er snart et mønster i deres terroraktioner, hvor de på den ene side spiller politikerne ud mod hinanden, mens de på den anden side kan hærge land og rige med ødelæggelser og anden grov kriminalitet på gamle, kvinder og børn med det for øje at udsprede angst og frygt i den danske befolkning herunder også den velintegrerede og fredsommelig del af flygtninge og indvandrere .

Deres aktioner indtræffer overraskende præcist og velorganiseret. Lige så snart gemytterne falder lidt til ro i København, er der bål og brand i Odense, Høje-Tåstrup, Slagelse, Korsør, Århus, Randers eller Horsens .

De retter et så alvorligt angreb på et moderne samfundssystem med følsom ressourcfordeling, at det gør ondt på hele samfundet, økonomisk såvel som menneskeligt.

Bare det at have politiet i alarmberedskab i et par døgn vil medføre en byrde til enten lønudbetaling eller afspadsering, som et moderne samfundssystem, som det danske, til forskel fra diktatur- og bananstaterne, hvor bøllerne oprindelig stammer fra, sikkert vil bukke under for og ikke vil kunne klare i længden.

SITUATIONEN ER mere alvorlig end nogen politiker har tænkt på. De må vælge enten at tage bøllernes parti eller at forsvare samfundet og beskytte de svage grupper, som i mange bydele og byer udsættes for dem.

Derfor er udvisning det eneste middel, som landet kan forsvare sig med, og det sker i respekt for menneskerrettigheder, folkestyre og beskyttelse af borgernes liv og sundhed, som er grundstenen i menneskerrettighedskonventionen § 8.

Det er også for at beskytte og forsvare et velfærdssamfund, som alle danskere og en del indvandrere- og flygtninge har arbejdet ihærdigt for at bygge op .

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Mest læste Finans

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læselisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.

Du kan ikke logge ind

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, men vi har sørget for, at du har adgang til alt vores indhold, imens vi arbejder på sagen. Forsøg at logge ind igen senere. Vi beklager ulejligheden.

Du kan ikke logge ud

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, og derfor kan vi ikke logge dig ud. Forsøg igen senere. Vi beklager ulejligheden.