Kuskeskifte bag løbsfavorit

Når Jydsk Væddeløbsbane næste onsdag afvikler kvalifikationsløbene til Jydsk 4-årings Grand Prix, vil forhåndsfavoritten Dragon Flamingo starte med ny kusk, idet Nicolaj Andersen erstatter Steen Juul.

Det spektakulære kuskeskifte beror ikke på uenighed i kredsen omkring hesten, men derimod på det simple faktum, at Steen Juul har et luksusproblem med adskillige egentrænede kandidater til Jydsk 4-årings Grand Prix. Han har følt sig moralsk forpligtet til at vælge en af disse.

»At valget som ny kusk falder på Nicolaj Andersen, skyldes, at han er en god bekendt af hestens træner i det daglige, Per Nielsen. Desuden har Nicolaj Andersen tidligere kørt Dragon Flamingo med succes, da den vandt Kriteriumsprøven,« siger Gordon Dahl. Han forventer, at Nicolaj Andersen forbliver ny, fast kusk bag Dragon Flamingo. Omkring forberedelserne til grand prixet for staldens to heste, siger Gordon Dahl:

»Dragon Flamingo føles godt gående. Hesten når næppe at være i optimal form til Fireårsprøven, men jeg er overbevist om, at den kulminerer i grand prixet.

Min anden grand prix-hest, Dream Team, er i gevaldig fremgang netop nu. Det er planen, at Seppo Kukkonen skal køre hesten (red., Steen Juul har også kørt Dream Team hidtil),« siger Gordon Dahl.

Som opvarmning til næste uges spændende årgangsløb, sættes V5-spillerne i aften på en vanskelig opgave med en løbsbuket uden oplagte favoritter. JP Århus forsøger sig således med et V5-forslag uden ugarderede.

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen