4500 støtter krav om genåbning

Bydelslisten og dets hjælpere har nu fået indsamlet over 4500 underskrifter til støtte for kravet om genåbning af skadestuen på Rigshospitalet. Vi møder stor folkelig opbakning overalt. Målet er at indsamle 10.000 underskrifter og aflevere dem til sundhedsborg-mester og formand for HS' bestyrelse Peter Martinussen (S).

Af de bemærkninger, som sagen får med undervejs, er der ingen tvivl om, at borgerne er meget vrede over skadestue-lukningen. Borgernes reaktion er lige fra spontane vredesudbrud til oplevelser fra den virkelige verden fra skadestuen på Bispebjerg Hospital i form af lange ventetider, lang transportvej, dårlig skiltning, ingen børnelæge, osv. Vi kæmper videre og håber på, at Nyrups nye udmelding om i højere grad at lytte til, hvad der rører sig hos borgerne, også slår igennem hos Borgerepræsentationen og HS' bestyrelse.

Uanset hvordan man vender og drejer det, så er lukningen til stor gene for de 10.000 borgere og andre fra lokalområdet, som årligt har anvendt skadestuen. I alt blev skadestuen på Rigshospitalet anvendt af 40.000 borgere på årsbasis. At landets førende hospital ikke har en skadestue er urimeligt og borgerfjendsk. Rigshospitalet er østerbroernes nærhospital, og skadestuen må genåbnes til tryghed for alle; både børn, unge og ældre.

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen