Kold luft mellem angriber og AGF

Bo Nielsen undrer sig over, at skifte til AB ikke er blevet til noget.

AGF-angriberen Bo Nielsen undrer sig over, at AGF ikke har villet sælge ham til superliga-konkurrenterne AB, der har spurgt på prisen.

»Jeg har fået at vide, at prisen på mig var 1,5-2 millioner kroner. Nu kender jeg ikke markedsprisen for spillerhandler, men for en sæson siden blev Jesper Sørensen solgt fra AGF til AB for tre millioner. Så jeg forstår ikke, at AB ikke har kunnet betale den pris,« siger Bo Nielsen, som de seneste to sæsoner har været topscorer i AGF siden han blev hentet på Silkeborgs IF's hold i Danmarksserien.

»Jeg kan fornemme, at AGF gerne vil sælge mig, men på den anden side vil de heller ikke forære mig væk. Når min kontrakt udløber om to sæsoner, så ved jeg, at AGF ikke vil forlænge aftalen. I min kontrakt har jeg en klausul, der stiller mig frit i tilfælde af nedrykning. Den klausul tilbød jeg at slette, hvis klubben ville forlænge kontrakten. Men det var AGF ikke interesseret i,« siger Bo Nielsen, der fortæller, at han har lavet en aftale med klubben om ikke at lave noget officielt, såsom autografseancer i butikker og lignende.

Om det så også indebærer, at han ikke skal spille kampe, er en anden sag. Indtil videre plejer han en øm lyske, og han er ikke med i dagens testkamp mod B93.

Dan Iversen afviser

AGF-direktør Dan Iversen kender ikke noget til en sådan aftale.

»Det er ikke mig, han har lavet den med. Bo Nielsens kontrakt løber to sæsoner mere, og den skal han opfylde. Jeg forventer, han arbejder for sagen lige som alle andre i klubben. Vi prøver ikke specifikt at sælge Bo Nielsen, men principielt er alle spillere til salg. Sådan er det i fodboldbranchen,« siger Dan Iversen med tilføjelsen om, at AGF ikke har tænkt sig at forære Bo Nielsen væk.

Angriberen havde i foråret en kontrovers med AGF's daværende trænerduo Lars Lundkvist og Kent Nielsen, som ikke mente, at han havde den rette indstilling. Derfor satte de ham udenfor truppen til en af de afgørende kampe for at undgå nedrykning.

»Jeg har det udmærket i AGF, truppen er god og det er lutter fine mennesker. Jeg må bare vente halvandet år, så er jeg fri til at skrive kontrakt med en anden klub. Så får AGF til gengæld ikke noget for mig,« siger Bo Nielsen.

AGF-direktør Dan Iversen betragter det som givet, at en handel med AB om Bo Nielsen ikke bliver til noget i denne omgang.

jesper.engmann@jp.dk

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen