Grøn Koncert venter 36.000 deltagere

På trods af dårlig vejrudsigt regner arrangørerne af Grøn Koncert med, at der vil komme omkring 36.000 gæster til søndagens koncert i Århus.

Vejrudsigten lover udbredt regn og temperaturer mellem 15 og 18 grader i morgen. Samme dag som Grøn Koncert-karavanen gør holdt i Århus på Vestereng. Men det skræmmer ikke arrangørerne.

»I 1998, hvor regnen stod ned i tove, der havde vi publikumsrekord. Hvis det regner, så er det jo heller ikke en dag, hvor man tager på stranden eller i sommerland. Så kan man ligeså godt klæde sig på til koncert,« fortæller Peter Sand, projektleder ved Grøn Koncert.

Muskelsvindfonden som er arrangør af Grøn Koncert har kalkuleret med 36.000 gæster til søndagens koncert i Århus. Billetterne, som koster 75,- kroner kan købes i forsalg hos OBS!, Kvickly og Superbrugsen, samt på internettet. På forhånd er der solgt omkring 6000 billetter til koncerten i morgen.

Vælger man at tage bilen til koncerten vil personale fra Grøn Koncert samt politi hjælpe bilisterne på rette vej i det parkeringskaos, der ofte opstår omkring disse store koncerter.

Vil man undgå lange bilkøer lokker Århus Sporveje med busafgange fra Park Allé i midtbyen hvert tiende minut. Det er busrute 14, som i dagens anledning fungerer som koncertbus og kører ad sin sædvanlige rute ned omkring rutebilstationen, Nørre Allé og ud til Vestereng.

Hos Århus Sporveje oplyser de, at de har afsat mandskab til at kunne fragte 40-50.000 mennesker. Første koncertafgang fra Park Allé bliver klokken halv et.

pernille.ammitzboell@jp.dk

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen