Krible-Krable åbner ny butik med fornuftigt legetøj

Legetøj skal være fornuftigt, pædagogisk og stimulere børns udvikling, er konceptet for en lille dansk butikskæde, som netop har åbnet sin anden forretning i Århus.

Det er en konstant stigende omsætning i den første forretning i Århus, der nu har fået legetøjskæden Krible-Krable til at åbne endnu en butik i byen - denne gang i Badstuegade 11.

For godt halvandet år siden åbnede Krible-Krable en butik i Jægergårdsgade med Britta Andersen som leder, og det er da også hende, som nu også står med ansvaret for den ny forretning.

Krible-Krable, der har hovedkvarter i Vedbæk på Sjælland, sælger næsten udelukkende kvalitetslegetøj, som skal være med til at stimulere børns kreative udvikling. Man satser på børn op til 12 år - med særlig vægt på de op til seks-årige.

Kvalitet

Et koncept, som har vist sig bæredygtigt - ikke kun i Århus. Man har nemlig et betydeligt postordresalg og desuden yderligere butikker i København, Rungsted og Horsens samt et showroom i Trørød ved Vedbæk.

Kvalitet koster, og legetøjet hos Krible-Krable er da heller ikke billigt:

»Jo - nogle kunder bliver da lidt forskrækkede, når de ser priserne. Men faktum er, at vi ikke er meget dyrere end andre. Hos konkurrenterne har man det med at anvende gule prismærker, og så bruger kunderne lige så mange penge og tror, at tingene så er billige,« fortæller Britta Andersen.

Hun tilføjer, at butikkernes succes må hænge sammen med en tydelig tendens til, at forældre efterspørger kvalitets- og udviklingslegetøj til deres børn.

»Kvaliteten efterspørges først og fremmest af hensyn til børnene, så tingene ikke skal smides ud efter måske blot en måneds brug. Forældrene mener, at det i sig selv er en god ting fra starten af at give børnene en fornemmelse for kvalitet,« siger Britta Andersen.

Hvor den ny butik nu er indrettet var der forinden modebutikken "munthe plus simonsen", som midlertidigt er flyttet i en tidligere frisørsalon i Klostergade 18, før man om en måneds tid flytter til nye lokaler i Borggade 2.

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen