Direktør øjner rekord

Der er blot 800 billetter tilbage til Århus GF altafgørende kamp på hjemmebane i aften. Med udsolgt bliver der tale om tilskuermæssig ligarekord.

Århus GF's direktør øjner 4000 mennesker på lægterne i aften. Det vil betyde tilskuerrekord i herrernes håndboldliga. I går eftermiddag havde klubben foreløbig stukket 3200 billetter i hånden på håbefulde håndboldfans.

»Det betyder ufatteligt meget for os at have opnået så gode resultater i denne sæson. Såvel sportsligt som mentalt giver det hele klubben et løft og en enorm appetit på fremtiden. Århus er kommet på håndboldlandkortet igen,« vurderer Henrik M. Jakobsen.

Øget interesse

Han forudser, at en plads i slutspillet vil booste Århus GF's tilskuerantal yderligere i næste sæson. Med 1500 i snit på hjemmebane i indeværende, topper klubben ranglisten blandt Danmarks herreklubber på det område.

»Jeg mener ikke, det er urealistisk at forvente et snit på 2000 til næste sæson. Slet ikke med Erik Veje Rasmussen på trænerposten,« uddyber Henrik M. Jakobsen.

Kroner i kassen

Stigningen vil betyde flere kroner i kassen, men de skal ikke bruges til at indfange stjerner på stribe. Århus GF er en forholdsvis ung klub, der endnu ikke har fået opbygget en egenkapital. Fremtiden skal først sikres før bestyrelsen griber til lommen, og udstyrer Erik Veje Rasmussen med en bugnende spillerkonto.

»Vi vil selvfølgelig stræbe efter at bevare toppositionen i dansk håndbold, men ikke for enhver pris. Lige nu og her glæder vi os mest over en forrygende sæson, som har levet op til langt over forventningerne uanset aftenens resultat,« beretter direktør Henrik M. Jakobsen.

Udbygget samarbejde

Organisatorisk vil klubben satse på et mere omfattende samarbejde med "Byens piger" i Skovbakken/Brabrand.

Der skal flere dobbeltkampe på programmet. Det bliver der nu ikke noget af i aften.

Hæder til Brabrand

I stedet hædres Brabrands herre- og damejuniorhold, der netop er blevet danmarksmestre.

I pausen underholder TDC's fanpatrulje og udlodder præmier. Det drejer sig om minikøleskab og mobiltelefoner. Hvorvidt de to apparater kan kobles sammen anes ikke.

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen