AGF fik revanche

AGF fik Skærtorsdag med en sikker 4-1 sejr over Lindholm eftertrykkeligt revancheret efterårets nederlag til Lindholm med de samme cifre. Dermed fik AGF også forårets første sejr, og specielt måden, hvorpå sejren kom i hus, glædede AGF-træner Claus Christiansen.

»Vi spillede en af vores bedste kampe længe, og vi producerede en del flere chancer end de fire mål, det blev til. Specielt synes jeg, at forsvaret gjorde det godt, men også Nikolai Hust og Henrik Bøgebjerg viste, at formen nærmer sig den gode ende.«

Allerede efter 12 minutter var AGF kommet i front med 2-0 efter mål af Martin Beck Andersen og på straffespark af Thomas Nielsen. Samme Thomas Nielsen måtte sammen med Martin Hansen lade sig udskifte inden pausen, og det gav lidt usikkerhed på banen. Inden Lindholm kunne nå at udnytte den situation havde Henrik Bøgebjerg imidlertid øget til 3-0 kort ind i anden halvleg. I kampens sidste minutter øgede Simon Klarup til slutresultatet 4-1.

»Det var rart, at vi endelig kom ordentlig i gang. Nu skal vi bare holde fast i det gode spil i de næste kampe,« sluttede Claus Christiansen.

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen