Lad os holde et møde om Djursland

UNDER OVERSKRIFTEN "Djursland alene i verden" har sekretariatschef Preben Juste, Aarhus Transport Group, et indlæg i JP-Århus 17/4.

Uden i øvrigt at ville kommentere indlægget i detaljer kan jeg konstatere, at for at vide noget som helst om eller have indsigt i EU's transportpolitik, logistik, havnedrift, økonomi, miljøledelse, international handel og søfart, udviklingen i og omkring Østersøen og industriens mest basale lokaliseringskrav, skal man tilsyneladende enten være bosat i, have sit virke i Århus eller stamme derfra.

Ud fra Preben Justes logik er den eneste fra Djursland, der har skrevet et indlæg præget af en professionel indsigt i problemerne Grenaa Havns direktør David York Christensen, der er tidligere kollega til Preben Juste.

DYC skrev et godt, sagligt og velformuleret indlæg, og vi er i øvrigt meget glade for den indsats, han yder i Grenaa, idet vi ikke vurderer folk efter, hvor de stammer fra, men ud fra hvad de gør.

Ellers taler Preben Justes indlæg for sig selv, og jeg vil blot endnu engang appellere til, at vi finder sammen i et konstruktivt samarbejde.

Det kan meget vel være, at vi ikke på Djursland viden- og uddannelsesmæssigt kan hamle op med de kapaciteter, Århus kan mønstre. Men blind høne finder også et korn - så lad os dog prøve at tale sammen, jeg/vi stiller gerne op til et møde.

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen