Fagbevægelsen toner rent flag

1. MAJ vil fagbevægelsen endnu en gang markere sin internationale kampdag.

Temaet er i år nej til USA's krige.

Blandt talerne er bl. a. Pernille Rosenkrantz-Theil og LO-formand Hans Halvorsen.

Fagbevægelsen toner for en gangs skyld rent flag. Man tager afstand fra en krig, som har reddet 25 mio. mennesker fra et af historiens værste rædselsregimer og allerede nu har reddet flere menneskeliv, end krigen kostede.

Hans Halvorsen ønskede ikke at fjerne Saddam Hussein, der ligesom Hans Halvorsen har haft Josef Stalin som sit forbillede.

Med Pernille Rosenkrantz-Theil som taler, en kvinde som offentligt har erklæret sin foragt for demokratiet, og fagbevægelsens eksklusivaftaler tegner der sig et skræmmende billede af den såkaldte festdag.

En fagbevægelse, som ønsker at tvinge frie mennesker til at støtte bestemte politiske formål.

En fagbevægelse, som ikke støtter demokrati, men hellere passivt vil lade stå til, mens en grusom diktator dræber tusindvis af civile.

En fagbevægelse, som fuldstændigt ukritisk stiller så store krav til ansættelsesforhold, at det er blevet en hæmsko for samfundets videre vækst.

Imod sund fornuft

Ovenstående formål, som er i strid med enhver form for sund fornuft og ofte ligger uden for demokratiets spilleregler, er du med til at finansiere via fradragsretten for faglige kontingenter.

Via din skattebetaling støtter du fagbevægelsens kamp mod demokratiseringen af Irak og dens åbenlyse foragt for det enkelte menneskes rettigheder.

Fagbevægelsen skal holde sig ude af al anden politik end den, som omhandler arbejdsmarkedet. Ellers kan fradragsretten ikke forsvares.

Fradragsretten for arbejdsgivernes kontingenter skal naturligvis også fjernes. I Det Konservative Folkeparti anser vi lighed for loven for fundamental, hvorfor vi mener, der skal være symmetri i spillereglerne mellem arbejdsgiver og arbejdstager.

Såfremt du ønsker at bekæmpe fagbevægelsens korstog mod demokrati, dens tyranni mod menneskers frie ret til at bestemme, hvilke formål de vil støtte, og dens støtte til grufulde terrorregimer, kan du gøre det ved at stemme på Det Konservative Folkeparti ved næste demokratiske valg.

Den ret håber jeg, fagbevægelsen vil acceptere.

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen