Fodbold: Ny målvogter til Skovbakken

Skovbakken har sikret sig 19-årige Susanne Graversen som målvogter på elitedivisionsholdet, når hun sidst i juli måned vender hjem fra Kina.

Målmandsposten var et af de svage punkter på Skovbakkens elitedivisionshold i foråret.

Men med Susanne Graversen hjemvendt fra Kina i truppen forventer assistenttræner Annette Mikkelsen, at hullet efter den korsbåndsskadede Stinna Lykke Sørensen endelig er lukket.

»Susanne Graversen er en meget, meget dygtig målvogter, som jeg har fulgt siden hun var junior. Inden hun rejste til Kina i vinters spillede hun for sølvvinderne Fortuna Hjørring, og hun har været fast målvogter på U19- og U21-landsholdene,« siger Annette Mikkelsen.

Susanne Graversen befinder sig i øjeblikket i Kina, hvor hun underviser kinesiske børn i engelsk. Men hun kommer til Danmark 25. juli og begynder straks efter i Skovbakken.

Lige tids nok til at være med i træningskampene op til den nye sæson, som bliver skudt i gang med en pokalkamp 11. august.

»Vi er heldige med at sæsonen begynder en uge senere end normalt, for det giver os lidt mere tid til at få spillet Susanne Graversen ind på holdet,« siger Annette Mikkelsen.

Hamburg på besøg

Skovbakken har inviteret Hamburg fra den bedste tyske række til Århus i begyndelsen af august til to træningskampe.

»Det plejer altid at være de samme hold, vi møder i træningskampene, så det bliver spændende og udfordrende at møde Hamburg. Det bliver første gang, vi får Susanne Graversen at se i kamp,« siger Annette Mikkelsen.

Kampene skal også bruges til at uddelegere nogle af de opgaver, som midtbanegeneralen Anne Dot Eggers afgang til Brøndby har efterladt.

Den bedste

»Anne Dot Eggers er ikke lige en spiller man går ind og erstatter. Hun er nok den bedste kvindelige fodboldspiller i Danmark lige nu. Hun har været en stor del af vores opspil og vores indøvede detaljer, så her har vi en stor opgave med at få fyldt hullet efter hende ud,« siger Annette Mikkelsen.

Et andet og nok endnu større hul, der stadig ikke er fyldt ud, er tjansen som cheftræner. Ifølge Annette Mikkelsen har Skovbakken flere interessante emner på bordet.

»Det kan blive rigtigt spændende, hvis det lykkes os at få fat i en af dem. Men så længde det ikke er helt sikkert, kan jeg ikke afsløre, hvem der er tale om,« slutter Annette Mikkelsen, der selv styrer tropperne, indtil cheftræneren er ansat.

mattias.groendal@jp.dk

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen