Ny café med højt til loftet

I går åbnede byens formentlig største café - Café Castenskiold - på Åboulevarden.

I går åbnede byens formentlig største café.

Det drejer sig om Café Castenskiold, som er indrettet i gadeplan i nybygningen på Åboluevarden 30, der på de øverste etager har 59 ganske små lejligheder.

Cafeen ejes af parret Gro Katborg (29 år) og Christian Castenskiold (ligeledes 29), som i 14-15 måneder har haft en aftale om at leje sig ind, og som derfor har kunnet være med helt fra bunden med indretningen.

Cafeen er foruden at være den største sikkert også den, der har højest til loftet - godt 4,5 meter. Foruden et interessante farvevalg domineres stedet af fire gigantiske lampekonstruktioner.

Der er plads til 130 siddende gæster inden døre, som kan slå sig ned i diverse grupper - nogle med udsigt til åen, andre omkring og ved en lang bar, andre igen i et stort område mod en åben, lys baggård, hvor der er planlagt udeservering i fint vejr.

Den bageste del af cafeen er indrettet, så store stofgardiner kan trækkes for, hvorefter der er god plads til et lukket selskab.

Cafeen har natbevilling til kl. 03, og måske bliver det udnyttet torsdage, fredage og lørdage. Alt efter behov. Cafeen åbner hverdage kl. 9.30 og lørdag-søndage kl. 10.

Foruden typisk cafémad omfatter menukortet muligheden for fra kl. 17 til kl. 22 at købe to- eller treretters menuer. Menuen kan sammensættes ved at vælge blandt fire forretter, fire hovedretter og fire desserter.

kras@jp.dk

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen