Radikal om V-oplæg: Varm luft

Alts for omfattende og uprioriteret, siger den radikale rådmand Peter Thyssen om Venstre-oplæg.

Peter Thyssen, radikal rådmand retter en hård kritik af Venstres valgoplæg, som blev præsenteret torsdag. Farlig kontraktpolitik, fuld af varm luft og uden ideologisk indhold, lyder de radikales kritik af oplægget, som ifølge Thyssen er alt for omfattende og uprioriteret.

»Jeg synes ikke, at oplægget er særligt liberalt. Jeg savner ideologien bag visionsprogrammet. Den bliver noget udvandet med alt det, partiet vil,« lyder det fra rådmanden, som ved seneste valg var med til at sikre Venstre borgmesterposten.

Fyldt med løfter

Peter Thyssen kalder valgoplægget for kontraktpolitik fyldt med løfter, som skal lokke vælgerne til at stemme på partiet, og som med kommunens hårdt trængte økonomi bliver svære at gennemføre.

Borgmester Louise Gade (V) afviser kritikken. Hun understreger, at visionsoplægget er et ærligt udtryk for Venstres værdier, og at oplæggets mange visioner ikke nødvendigvis koster penge. Anderledes tænkning og omprioriteringer kan give meget, siger borgmesteren, som påpeger, at Venstre i oplægget henviser til, at der skal tages hensyn til kommunens økonomiske situation.

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen